Presentació

Extraescolars del Sol i la Lluna

Com tots vosaltres sabeu, l'AMPA de l'escola gestiona les activitats extraescolars. Ofereix un ampli ventall d'activitats que s'agrupen en dos grans blocs: activitats esportives (organitzades per Mou-te) i activitats artístiques i instruments (organitzades per Artcàdia). Per a qualsevol informació o dubte que ens vulgueu fer arribar, us podeu dirigir al nostre mail: extraescolarsceipelsolilalluna@gmail.com.

diumenge, 8 de febrer del 2015

Sortida Mou-te - Palau Blaugrana



Tot sovint, a Mou-te organitzem una sortida oberta a tothom per anar a veure un partit de futbol Sala del Barça.

Considerem la sortida es molt interesant ja que apart d’entrar el Palau Blaugrana, els nens reben una gran atenció dels jugadors de futbol sala: els firmen autògrafs, parlen amb ells, etc ..
La sortida la fem amb autocar, així anem tots junts.

Preus (inclou autocar i entrada):
  • Gratuita per als nens que fan extraescolar esportiva.
  • 7€ per a la resta de nens.
  • 18€ l'adult acompanyant.
Cada nen ha d’anar acompanyat mínim per un adult. Nosaltres no ens podem fer responsables dels nens, ens podem fer responsables de la coordinació , de la entrega d’entrades, etc.. però no dels nens.

De moment encara no podem confirmar data, encara que en principi està previst per al proper dissabte 28 de febrer. L’horari de sortida i l’hora del partit no la sabrem fins 9 o 10 dies abans, ja que depèn de les teles. Però de moment podem anar fent la llista i ja confirmarem hora sortida.
Esteu tots convidats!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs